Kävin lääkärissä tänään kontrolli käynnillä. Kaikki näytti muuten hyvältä, tai niin hyvältä kuin tilanteessani asiat voivat näyttää. Huolenaiheena oli sietämätön pääkipu, jota on jatkunut koko kesän. :( Pääkipuani on koetettu helpottaa lääkityksellä, mutta ekalla lääkkeellä ei saatu tarpeeksi hyvää hyötyä, joten lääkäri vaihtoi nyt lääkkeen toiseen. Toivottavasti siitä olisi apua. Olen nyt joutunut ottamaan päivittäin särkylääkettä pääkivun vuoksi, eikä sekään tietenkää ole hyvä asia. Lääkäri sanoi, että kyseessä on jännitys pääkipu, eli niskan seuran lihakset ovat liian jännittyneet ja siksi päähän koskee.  Tuo vaiva on kuulemma yleistä, eritysen tärkeätä tilanteessani olisi nyt saada tuo pääkipu pois, jotta vältyttäisiin särkylääkkeiden syömiseltä. Minulla on jo muutenkin niin monta erilaista nappia, että olisi mukava edes yhdestä päästä pois. :)

Lisäksi lääkäri kirjoitti lähetteen akupunktioon, hui, pelkkä ajatuskin pitkistä neuloista, jotka työnnetään minuun tuntuu kammottavalta. Mitenköhän kestän sen, olen aina inhonnut piikkejä.... :( Muistan kuinka ala-asteella pyörryin rokotteen annon yhteydessä kun näin piikin... Montakohan kertaa pökrään sit siellä hoidossa, siellähän piikkejä on tusinan verran. toisaalta jos siitä todella on apua ja se poistaa pääkivun, niin kai se vain jotenkin täytyy kestää, vaikka sitten perinteisellä suomalaisella sisulla.

 

Lääkäri jonka luona kävin on oikeastaan ainut lääkäri, jolta olen todella saanut avun, hänen vastaanotolla on tullut tunne, että hän oikeasti haluaa auttaa, eikä ole kiire tai hoppu minnekään. voi kun kaikki lääkärit olisi hänen kaltaisiaan, silloin minäkin uskaltaisin kertoa paremmin oireistani ja peloistani. Hän oli kuulemma löytänyt jonkun mielenkiintoisen ja hyvän artikkelin Moya moya taudista, oli kuulemma sitä lukiessa ajatellut oireitani ja minun tilannettani. Lupasi postittaa tuon artikkelin minulle, jotta saa itsekkin luettua sen. Se on tosin englannin kielinen, mutta enköhän minä yhdestä artikkelista kielitaidollani selvän saan, läpäisinhän minä enkun kirjoituksetkin.   Kysyin myös lääkäriltäni ennustetta tautini suhteen, pyysin vastaamaan rehellisesti mitään kainostelematta. Ja rehellisen vastauksen sain:" tautisi on niin harvinainen noin 1 miljoomasta on sama sairaus, joten kokemusta on hyvin niukasti samoin tietoa sairaudesta. on mahdoton tälläisen sairauden äärellä arvioida ennustetta, toisiila ennuste on hyvä ja tauti pysyy hallinnassa toisilla asiat eivät mene niin hyvin. on vain yritettävä olla mahdollisemman positiivinen ja uskoa huomiseen."  Sain rehellisen vastauksen ja sitä pyysin. :) 

Nyt on viimein saatu takapihan remotti valmiis, vielä kun etupiha putkineen saadaan kuntoon, on meillä hyvä koti. :)