Ei toi töihin paluu tainutkaan olla niin hyvä idea....  Hirveä väsymys ja pääkipu on taas astunut kuvioihin.... :( Välillä tuntuu, et oon töissä kuin jokin zombi harhailen vain ympäriinsä, etsien jotain mitä en itsekään tiedä... Silmät meinaa ummahtaa väkisin kiinni ja päässä takoo... Tänäänkin otin työpaikan vessassa pulen tunnin nokoset, kuinka alas pitää ihmisen vajota, et nukkuu vessassa.... :( Mut joo, väsymystä on minulle varoiteltu, ja sen tosiaan olen tällä viikolla saanut kokea.

Tiedän, et saisin sairaslomaa kun vain tohtisin pyytää, mut en ole sellainen ihminen joka heti kolotuksen tultua juoksee lekuriin ja pyytää saikkua. Joo onhan minulla vakava aivosairaus ja kai olisin ihan hyvästä syystä saikulla, mut mut.... Inhoa olla kotona, tulee vaan niin hyödytön olo... :(

Olen nyt myös alkanut enemmän miettiä tätä hemmetin sairautta, kysymyksiä tulvii mieleen ja ei tiedä keltä kysyisi. Ajatukset pyörii vain päässä, eikä pois tulo aukkoa ole syntynyt. :(  Tokkopa koskaan saan vastauksia, kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Olen myös jotenkin alkanut vihata tätä sairautta, miksi hemmetissä se valitsi minut, miksi tämänkin piti tulla polulleni??

 

Tänään olisi kaverin tuparit, mut juu en taida olla siinä kunnossa et voisin niihin mennä. Viimeksi juhlittuani päädyin sairaalaan, joten taitaa tuo juhliminen olla kohdaltani ohi ainakin jäähyllä... Pitäis soitta ja sanoa, et en tuu, mut en  vain haluaisi kuulla sitä pettynyttä äänen sävyä, se saa minutkin niin suruliseksi.... En voi mitään et en ole terve, en voi vaikuttaa väsymykseeni ja pääkipuun. Tässä sairaudessa mihinkään ei voi itse vaikuttaa, täytyy vain mennä hetki kerralla ja katsoa miten seuraavana hetkenä voi.... Se  on aikas kamalaa, mut eihän elämässä muutenkaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Nostan kyllä todella hattua niille harvoille ihmisille, jotka ovat onnistuneet elämään tämän sairauden kanssa vuosia, ilman että ovat menettäneet elämänilon. :) Kunpa minäkin onnistuisin.

 

PS. Ihanaa kun tulee syksy, syksy on kurjaa mut syksyn saavuttua talvi on lähempänä ja kaunis valkoinen maa. :) Ja tää tyttö kyl nähdään pulkka mäessä useita kertoja, sen lupaan. :)