Taas, jälleen kerran sain sunnuntaina vasemman raajaparin heikkous oireen, näkö sumeni jälleen. ;( En muista kunnolla tapahtunutta, muistan et menin illalla nukkumaan ja sit seuraava muisti kuva onkin ambulanssissa, kun ihmettelin et missä olen...

Liuotus hoitohan mulle ei saa antaa, ohkasten verisuonien vuoksi (verenvuodonriski) keksivät kuitenkin toisen lääke hoidon, jolla saivat halvaus ja näkö oireet pois. oli kyllä taas kerran kaamea yö, maata sairaalan sängyssä, kun ei voinu edes vasenta kättä nostaa. ;(  Mutta onneksi minua hoitivat loistavat lääkärit, jotka saivat oireet kuriin, lämmin kiitos taas kerran heille.

Helsinkiin on nyt sitten oltu yhteydessä ja kyselty mahdollisesta leikkauksesta, estolääkitys on kohdallani maksimissa, joten leikkaus on ainoa vaihtoehto saada oireet kuriin. Leikkaus pelottaa ihan järjettömästi, mutta jos se poistaa nää oireet niin ei kai minulla ole vaihtoehtoja. ;(  Se on nyt vain pakko luottaa lääkäreihin ja toivoa parasta, vaikka vaikeaa se on.

Eli tälläinen vuoden alku tällä kertaa, jospa loppuvuosi olisikin sitten parempi. Nyt vain odotan ja toivon oireiden pysyvän poissa, elän rauhallisesti ja vältän ponnisteluja. Niin ja saikkuakin napsahti jälleen kerran lisää, niin ja ajokielto piteni. No saapihan ainakin kauppaan jonkun kantamaan ruokakasseja, kun en voi yksin mennä kauppaan kun ei oo sitä ajolupaa. :)  Edes jotain positiivistä, kortin menetyksessä. ;)