Olo on tuntunut ihmeen hyvältä viime päivinä, ei mitään oireita. :) Sain uuden lääkkeen to ja tarkoitus olisi tuplata annostua seuraavana torstaina. Tämä on nyt kolmas lääke, millä koetetaan saada oireet kuriin, ja ainakin alku tuntuu lupavalta. :) Ensin kokeiltiin marevaa, arvot eivät pysyneet yhtään kohdillaan, oireita tuli harvase päivä. :( Sitten kokeiltiin klexsane+primaspan yhdistelmää, sekin osoittautui huonoksi, sillä oireita tuli. :( Nyt sit käytös tämä uusi lääke(nimeä en muista), mut tässä lääkkeessä on yhdessä kaksi verenohennus/verenkiertoa auttavaa lääkettä. Alku oli tahmainen tämänkin lääkkeen kanssa, sillä päänsärky oli eiliseen asti mieletön, tänään ei ole enään koskenut yhtään päähän. :) Toivottavasti tämä olisi nyt se hyvä lääke minulle. :)

Välillä kyllä tässä lääkkeitten vaihdossa tuntuu, et olisin joku koekaniini, jolle testaillaan lääkkeitä, joka auttaisi sairauteeni. Mutta ehkä kolmas kerta toden sanoo. :) Haluan ainakin olla luottavaisin mielin, vaikka tulevasta ei tiedä.

Nyt nukkumaan, aamulla aikainen herätys, omena sadon korjuu hetki koittaa viimein aamulla. Osaankohan edes tehdä omenasosetta, no kokeilemalla oppii. :)