Lapsi jo kolmatta viikkoa flunssassa, lämpöä pitää.... :( No jospa olisi edes jouluun mennessä terve. :)

Paljon olen tehnyt jo joulu valmisteluja, ostellut lahjoja, hieman jo koristellutkin. :) Olen sellainen joulu ihminen. Tyttö tulee jälleenkerran saamaan himpun liikaa paketteja, äiti ei vaan osaa olla ostelematta. ;) Mut jouluhan on vain kerran vuodessa, joten eiköhän lahjavuori oli silloin sallittua. Viikonloppuna pitäisi käydä tytön lelut läpi ja viedä osa leluista (joilla ei enään leikitä) hyväntekeväisyyteen, toivottovasti niistä on iloa jollekin toiselle lapselle. :)

Kävin tuossa viikolla siellä pääkuvassakin, ihan hyvin meni, kerrankin kuvauksen jälkeen sain kuulla lääkäriltä mukavia uutisia: muutosta ei ole tapahtunut, tilanne ennallaan. Se on hyvä uutinen, ei olla menty huonompaan suuntaan. :) Ei kai sitä minun tilanteessani olisi edes voinut toivoa tuon parempia uutisia, tuskinpa tulppa sieltä poistuu... Tosin ihmeitähän voi tapahtua, ainakin itse uskon vielä ihmeisiin. :)

Lunta on nyt maasta aikas rutkasti, ihanaa kun on valkoinen maa, lumen tultua hävisi se syksyinen pimeys. :) Pulkkaakin ollaan jo testailtu, jospa se joulupukki toisi rattikelkan, niin pääsisi tyttö silläkin ajelee. :)  Nyt täytyisi saada tyttö päiväunille, jotta kuume laskisi levätessä.